Verano Garagedeur

Gebruiksvriendelijk

Wanneer u thuiskomt wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener van Verano komt dit comfort binnen uw bereik. U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden.  
Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren.

Garagepoorten Verano

Veiligheid

De Verano garagedeuren worden geleverd volgens alle veiligheidsnormen en zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging. In uw garage staan vaak waardevolle voorwerpen. In geval dat uw garage een verbindingsdeur met uw woning vormt, loopt u een extra risico. Het inbraakwerend zijn is een belangrijk item bij aanschaf en daarom zijn de garagedeuren van Verano leverbaar met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Garagepoorten Rolpoorten

Rolpoorten

Ruimtebesparend! Fungeert als een rolluik maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor u geen hele plafond instalatie in uw garage heeft.

Rolpoorten worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard elektrisch. Een kwalitatief sterke motor doet het zware werk.
De afstandsbediening is voor u!

Laat je inspireren door onze realisaties!