Type rolluiken

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken kan je gemakkelijk laten monteren aan je buitengevel. Dit is een ideale oplossing voor iedereen die nog geen rolluiken heeft in zijn huis. De oprolbox wordt boven het kozijn geplaatst en je geniet van alle voordelen die rolluiken bieden.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken zijn de meest traditionele vorm van rolluiken. De montage gebeurt meestal ineens bij het bouwen van je woning. De rolluikkast wordt geïntegreerd in de muur, waardoor je de rolluiken niet meer zal zien wanneer deze zijn opgerold.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden bovenop of in het raam geplaatst en zijn een perfecte oplossing voor iedereen die zijn ramen laat vervangen of plaatsen. Dit soort rolluiken bieden de beste isolatiewaarde, dankzij de lucht- en winddichte kast.

Somfy Rolluiken 3

 

Bediening van je rolluiken

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om je rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt je één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

  • Ruim zendbereik: De radiosignalen hebben een reikwijdte van twintig meter, dwars door twee betonnen muren.
  • Veiligheid: Geen kans op ongewenste bediening dankzij een willekeurige zendcode met zestien miljoen combinaties.
  • Garantie: Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar.
Look 03 Verlaengert Lo

Comfort, isolatie & beveiliging: de voordelen op een rij

Een veilig gevoel

Met rolluiken van Roma en Verano kies je voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. 

Voor jaren plezier

De lamellen van Roma en Verano zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Daarnaast zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen tenslotte voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk.

In harmonie met je huis

De rolluiken zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in 13 kleuren.  Alle worden op maat gemaakt. Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

Door de draadloze werking nagenoeg geen bekabeling in uw woning.

Rolluiken laten plaatsen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.