Kies jouw terrasoverkapping

Breng meer buiten binnen in je leven. Met een terrasoverkapping van Raamcomfort geniet je het hele jaar door van je terras en tuin, van de eerste zomer- tot de laatste winterzon en alle mooie dagen ertussenin. 

Vrijstaand of aangebouwd

Afhankelijk van jouw wensen en soort terras, plaatsen we een vrijstaande of aangebouwde overkapping. Met een aangebouwde terrasoverkapping, zorgen we voor een extra ruimte in je huis. Wil je toch liever een losstaande overkapping in je tuin? Ook dan zijn er heel wat mogelijkheden.

Van lamellendaken tot een doek

Onze lamellendaken zijn zo ontworpen dat ze tegen alle weeromstandigheden bestand zijn. Ook onze elektrisch uitrolbare zonneschermen zijn bestand tegen windkracht 6 en bieden een optimale afwatering. Weer of geen weer, je kan heel het jaar door van je genieten.

Constructie & kleuren

Je kan kiezen tussen verschillende modellen en constructies. De basisconstructies bestaan veelal uit aluminium, met daken die je met afstandsbediening of handmatig kan bieden. De kleur van de constructie en dak kan je volledig zelf kiezen. Wil je daarnaast graag meer sfeer creëren met ledverlichting? Ook dat is perfect mogelijk.

Onze terrasoverkappingen

Hieronder vind je een greep van ons aanbod terrasoverkappingen die we plaatsen. 

Vind je niet meteen wat je zocht?

Dan kunnen we je ongetwijfeld ook verder helpen. Contacteer ons vrijblijvend of vraag een offerte aan met meer informatie over jouw specifieke wensen.

Waarom een terrasoverkapping van Raamcomfort?

Luxe in eenvoud

Bij Raamcomfort streven we altijd naar luxe in eenvoud. Welke overkapping je voorkeur ook geniet, je kan altijd rekenen op een simpel en mooi design met alle functionaliteiten die je graag wil. Van tijdloze tot eigentijdse mogelijkheden, samen creëren we een buitenruimte waar je zelf volledig invulling aan kan geven. Een ruimte voor jou en je geliefden, een plaats om tot rust en tot leven te komen. 

Maatwerk voor jou en je woning

Onze mogelijkheden voor terrasoverkappingen zijn bijna oneindig. Wat je stijl of budget ook is, bij Raamcomfort kan je jouw overkapping geheel personaliseren. Met de juiste informatie en ons professioneel advies combineer je zelf jouw ideale constructie, daktype en functionaliteiten. Zo maken we samen van een overkapping op maat van je woning en op maat van je wensen. 

Een tijdloze overkapping

Met onze kwaliteitsmerken kan je rekenen op een terrasoverkapping die weer, wind én tijd doorstaat. We werken steeds met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, zodat je overkapping jaar op jaar stabiel en mooi blijft. Met een sterke aluminium- of houtconstructie, weerbestendige stoffen en andere geïntegreerde materialen, gaat je overkapping nog een leven lang mee. Zo kan jij er oneindig veel van genieten op dagen die mogen blijven duren.