Lamellen terrasoverkapping van Raamcomfort

De lamellen terrasoverkapping is één van onze meest populaire terrasoverkappingen voor zowel particulieren als professionelen (horecazaken, hotels,…). Om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen, hebben we een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden van de kwaliteitsmerken Corradi, Markilux en Verano.

Corradi Lamellendak Maestro 4

Kwaliteitsvolle aluminium lamellen

Net zoals onze andere terrasoverkappingen zijn ook de meeste van onze lamellen terrasoverkappingen opgebouwd uit aluminium. Het duurzame, weer- en roestbestendige materiaal is dan ook uiterst geschikt voor alle soorten buitenconstructies.

Aangebouwde of vrijstaande overkapping

Naast duurzaam is aluminium ook een veelzijdig en licht materiaal. Zo kunnen we de overkapping tegen je woning aanbouwen of als vrijstaande constructie over je terras plaatsen en zijn de lamellen zelf door hun lichte gewicht eenvoudig aan te sturen. Voor de aansturing voorzien we een systeem dat discreet in de constructie is weggewerkt. 

Regel zelf de temperatuur

Enerzijds kan je namelijk de zon benutten én weren. Zo kan je zelf de stand van de lamellen regelen of deze automatisch laten meedraaien met de stand van de zon via ingebouwde sensoren. Ook kan je de temperatuur op je terras controleren door de warme lucht op je terras op te laten stijgen of vast te houden onder de gesloten lamellen. Zo blijft je terras koel overdag en langer warm in de avond.

Het hele jaar door genieten

Anderzijds laat je het weer nooit meer een spelbreker zijn. Met een eenvoudige druk op de knop kan je de lamellen volledig sluiten zodat er geen regendruppel, sneeuwvlok of hagelbol doorheen komt. Daarnaast zorgt een ingebouwd afwateringssysteem dat jij en/of je gasten ook droog blijven als je de lamellen weer opendraait.

Laat je inspireren door onze realisaties

Ontdek al onze terrasoverkappingen