Zonwering voor je ramen en deuren

Als zonweringsspecialist zijn we exclusief verdeler van het topmerk Roma in de regio Turnhout. We installeren graag buitenjaloezieën, screens of rolluiken voor je ramen en/ of deuren. Hierbij kan je rekenen op:

  • Kwaliteit in meer dan 1000 kleuren.
  • Sfeer en comfort in huis met één druk op de knop.
  • Extra bescherming tegen inbraak en buitengeluiden.
  • Kwaliteitsvolle zonweringsproducten die jaren meegaan.

Kom gerust langs in onze toonzaal in Turnhout en Minderhout, waar je alle producten onder één dak vindt. Onze experts staan je graag bij met advies.

Wil je graag een afspraak maken in één van onze toonzalen? Dat kan gemakkelijk door op onderstaande knop te klikken of te bellen naar 014 888 733 of 03 311 74 49.

Roma Benelux Roma 4

Kies jouw zonwering

Rolluiken

Deze kwaliteitsvolle rolluiken zijn niet enkel perfect om extra schaduw in je woning te creëeren, maar ook om te isoleren, donker te maken en te beveiligen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en modellen, zoals opbouwrolluiken, inbouw rolluiken of dakraamrolleuken.

Roma Rolluiken

Buitenjaloezieën/ raffstores

Door de ruime keuze aan kleuren en uitvoeringen, vind je gegarandeerd buitenjaloezie die perfect pas bij je huis. Ze hebben niet enkel een esthetisch voordeel, maar zijn ook 100% functioneel. Door de kantelbare lamellen kan je perfect binnenkomend licht controleren.

Roma Buitenjaloezieen

Screens

De screens van Roma zijn niet enkel geschikt om de zon te weren maar beschermen ook ook om je ramen en deuren. Dit vlakhangend zonweringsysteem zijn verkrijgbaar in 209 Ralkleuren  in mat en structuur uitvoering. Daarnaast kan je kiezen tussen verschillende types. 

Roma Screens

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan. We contacteren je zo snel mogelijk.

Bij het invullen van een formulier gebruiken we je ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan je commentaar of vragen. Je hebt altijd de mogelijkheid om je gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met info@raamcomfort.be.

Bekijk ons volledig privacybeleid.