Kies screens die het best bij je passen

Onze screens zijn leverbaar in verschillende modellen. Je hebt een ruime keuze in doeklengte, doekhoogte, plaatsing van het screen, … Zo laat je gegarandeerd een screen plaatsen die perfect past bij je smaak en woning.

Verticale screens voor je ramen

Verticale screens zijn zonneschermen dat strak voor je raam naar beneden gaan. Hierdoor weer je de zon volledig van je raam en geniet je ook in de zomer van een aangename binnentemperatuur. In de winter zorgt deze voor extra isolatie en je geniet het hele jaar door van extra bescherming van je ramen.

Verticale Screens

Screens voor je horizontale of schuinliggende ramen

Horizontale of schuinliggende ramen brengen niet enkel veel licht, maar ook warmte binnen. Ook voor dit soort ramen zijn screens een ideale oplossing. Met een automatische bediening op afstand behoud je de controle over de warmte en zonlicht binnen.

Schuinliggende Ramen

Screens voor je terrasoverkapping

Screens worden niet enkel op ramen geplaatst, maar ook aan de zijkanten van terrasoverkappingen of carports. Zo kan je genieten, ondanks laaghangende zon, wind of vervelende insecten. Kies zelf het doek, kleur, doorzichtigheid van je screen en upgrade jouw terras.

Screens Terrasoverkapping

Verandazonwering

Om tropische temperaturen uit je veranda te bannen, kan verandazonwering een oplossing zijn. Met één druk op de knop bepaal je zelf de warmte en lichtinval en geniet je het hele jaar door van je van je veranda.

Screens Zonwering Veranda

Screens voor je glasvliesgevel

Heb jij een mooie glasvliesgevel? Dan is goede zonwering bijna onmisbaar. Door screens te installeren behoud veel licht binnen en geniet je tegelijkertijd van een aangename binnentemperatuur. Daarnaast zorg je ook voor een extra bescherming.

Screens Glasviezelraam

Geniet van de voordelen van screens

Totale zonwering bij minimaal ruimteverlies

Verticale zonwering heeft als voordeel dat de meest screens vlak tegen de gevel liggen. Ze zijn daardoor ook goed toe te passen voor woningen zonder tuin.

Het hele jaar door bescherming

Screens zorgen voor schaduw en houden uw huis koel in de zomer. In de winter zorgt verticale zonwering voor extra isolatie van uw vensters. En het hele jaar door bieden verticale schermen privacy door je te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. 

[raamcomfort] Afbeeldingen Website Vierkant (1)
Situo 5 Io Pure Lean Back

Elektrische bediening van je screens

Steeds meer mensen bedienen hun screens elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte elektromotor doet dan het werk. De afstandsbedieningen zijn ideaal om je screens op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Ruim zendbereik

De radiosignalen hebben een reikwijdte van twintig meter, dwars door twee betonnen muren

Veiligheid

Geen kans op ongewenste bediening dankzij een willekeurige zendcode met zestien miljoen combinaties

Garantie

Verano® geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar.

Fraaie oplossing

Door de draadloze werking nagenoeg geen bekabeling in je woning.

Laat je inspireren door onze realisaties!

Screens laten plaatsen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.