Rolluiken

Motoriseer uw rolluiken voor meer veiligheid en energiebesparing.

Waarom automatiseren?

U moet uw hele woning niet langer doorlopen om alle vensters af te schermen. Voortaan kunt u met één bediening al uw rolluiken in groep of individueel besturen.

Wat heb ik nodig?

In overeenstemming met het type rolluik wordt de geschikte motor gekozen. Kies de bediening die u wil gebruiken: een traditionele schakelaar of een draadloze besturing.

Zonneschermen

Een zonnescherm brengt u schaduw en privacy.

Waarom automatiseren?

Een zonnescherm is te zwaar om telkens opnieuw uit- en in te vouwen. Bij Somfy vindt u de snelheid en het comfort van een geautomatiseerde oplossing. Met één druk op de knop is de klus geklaard. 

Wat heb ik nodig?

U kiest welke bediening u wil gebruiken en uw installateur zorgt voor het gepaste type motor: voor een traditionele schakelaar of voor één van onze draadloze bedieningen.

Binnenzonwering

Raamdecoraties creëren op elk moment de gewenste sfeer en accentueren een stijlvolle woning. 

Waarom automatiseren?

Uw raamdecoraties bewegen automatisch op het ritme van de zon en de tijd, of bedien ze zelf vanuit uw luie zetel. Automatisatie staat voor: veiligheidsgevoel, gemak, tijdswinst en comfort.

Wat heb ik nodig?

Somfy ontwierp voor uw interieur een gamma van geruisloze en discrete motoren. U dient enkel nog uw besturing te kiezen.

Garagepoorten

Blijf in de auto zitten en open uw garagepoort met één druk op de knop.

Waarom automatiseren?

Het openen gebeurt snel, zodat u niet lang op de weg of op uw oprit moet blijven wachten.

Wat heb ik nodig?

Afhankelijk van het type garagepoort zal uw installateur de juiste motor voorzien. U hoeft enkel nog te beslissen welke accessoires u wenst.