Kies jouw zonwering

Ontdek hieronder een greep uit onze zonwering-oplossingen en mogelijkheden. Wil je toch graag nog meer informatie of ben je al overtuigd dat wij de zonwering voor jou hebben? Vraag een offerte op maat of kom langs in één van onze toonzalen.

Terrasoverkappingen Raamcomfort

Terrasoverkappingen

Breng meer buiten binnen in je leven. Met een terrasoverkapping van Raamcomfort geniet je het hele jaar door van je terras en tuin, van de eerste zomer- tot de laatste winterzon en alle mooie dagen ertussenin.

Kies tussen vrijstaande of aangebouwde overkappingen, van lamellendaken tot een doek. Tenslotte kan je ook kiezen tussen verschillende modellen en kleuren die het beste bij je woning passen.

Screens Raamcomfort

Screens

Met screens – of verticale zonneschermen - aan de buitenkant van je raam hou je de zon en warmte buiten, zonder dat je zicht naar buiten verliest. In de winter zorgen screens voor extra isolatie van je vensters.

Je kan kiezen tussen verschillende modellen en kleuren en worden op maat gemaakt. Met één afstandsbediening bestuur je bovendien één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Handig toch?

Zonneschermen Raamcomfort

Zonneschermen

Met een zonnescherm blijf je genieten van de zon, maar heerlijk in de schaduw. Door een aangename beschutting, blijft het namelijk langer warm onder de beschutting. Daarnaast verkleuren je meubels niet en blijft de temperatuur ook binnen aangenaam.

Deze populaire zonwering biedt ook veel mogelijkheden op maat: van je favoriete kleur tot verticale doeken. Onze zonweringsspecialisten helpen je graag bij je keuzen.

Uitvalschermen Raamcomfort

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn vergelijkbaar met zonneschermen maar hebben als doel om zonlicht en warmte binnen te weren. Zo blijft het binnen lekker koel en moet je geen energie verbruiken aan airco’s. Bovendien ogen uitvalschermen ook heel mooi aan je gevel.

Markiezen Raamcomfort

Markiezen

Zonwering met de meest klassieke en sfeervolle uitstraling; door de gesloten zijkanten bieden markiezen een optimale bescherming. Wanneer je op zoek bent naar zonwering die je pand een sfeervolle en authentieke uitstraling geven, zijn markiezen de ideale oplossing.

Glaswanden Raamcomfort

Glaswanden

Met flexibele glaswanden zorg je voor extra beschutting op je terras of balkon. Met deze wanden geniet je vaker en langer van je terras, zelfs in het voor- en najaar. Bovendien heb je minder last van omgevingslawaai, waardoor je helemaal tot rust kan komen.

Windschermen Raamcomfort

Windschermen

Met windschermen hou je de wind op je tuin of terras tegen, maar laat je ondertussen het zonnetje door. Zo kan je lekker beschut buiten zitten in de meest aangename omstandigheden. De ideale oplossing dus voor iedereen met veel wind op zijn terras.

Verandazonwering Raamcomfort

Verandazonwering

Dankzij verandazonwering kan je perfect zelf temperatuur regelen in je veranda. Je bepaalt zelf de warmte en lichtinval via een flexibele afstandsbediening. Zo maakt u komaf met tropische temperaturen en geniet je het hele jaar door van je veranda.

Binnenzonwering Raamcomfort

Binnenzonwering

Van jaloezieën en rolgordijnen tot vouw- of lamelgordijnen; kies uit een ruime collectie binnenzonwering. Of je nu houdt van een traditionele of moderne stijl, met onze eindeloze combinaties van kleuren en materialen vind je gegarandeerd zonwering die past bij je interieur.

Zonwering biedt veel voordelen

Op maat van je woning

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan zonwering, voor zowel binnen als buiten, van klassiek tot ultramodern. Jij kiest het model en de kleur en je kan hierbij rekenen op ons professioneel advies. Zo zorgen we voor een perfecte match tussen de zonwering en jouw woonstijl.

Energiebesparend

Al onze zonweringen houden het licht en warmte buiten en zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Je zorgt voor een natuurlijke opwarming of koeling van je woning. Zo ben je minder afhankelijk van verwarmings- of koelingssystemen en draag je bij tot een bijna-energieneutrale woning.

Extra bescherming

Onze zonwering is bestand tegen alle weersomstandigheden en biedt extra bescherming voor je woning. De juiste zonwering is dus niet enkel mooi om te zien, maar ook vooral functioneel. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek welke zonwering het best bij jou past.

Zonwering laten plaatsen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.