Kies jouw zonwering

Bij Raamcomfort bieden we verschillende soorten zonwering aan. Of je nu kiest voor screens, zonneschermen of verandazonwering, bij ons vind je gegarandeerd de oplossing die je zoekt.

Zonwering op maat van je woning

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan zonwering, voor zowel binnen als buiten, van klassiek tot ultramodern. Jij kiest het model en de kleur en je kan hierbij rekenen op ons professioneel advies. Zo zorgen we voor een perfecte match tussen de zonwering en jouw woonstijl.

Energiebesparend

Al onze zonweringen houden het licht en warmte buiten en zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Je zorgt voor een natuurlijke opwarming of koeling van je woning. Zo ben je minder afhankelijk van verwarmings- of koelingssystemen en draag je bij tot een bijna-energieneutrale woning.

Extra bescherming

Onze zonwering is bestand tegen alle weersomstandigheden en biedt extra bescherming voor je woning. De juiste zonwering is dus niet enkel mooi om te zien, maar ook vooral functioneel. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek welke zonwering het best bij jou past.

Ons aanbod zonwering

Ontdek hieronder een greep uit onze zonwering-oplossingen en mogelijkheden. Wil je toch graag nog meer informatie of ben je al overtuigd dat wij de zonwering voor jou hebben? Vraag een offerte op maat.

Waarom een zonwering van Raamcomfort? 

Voel de warmte, vermijd de hitte

Voor tropische temperaturen moet je tegenwoordig niet meer in het buitenland zijn, met met de juiste zonwering waan je jezelf toch op vakantie. Bij Raamcomfort geven we particulieren en professionals alle mogelijkheden om zelf hun ideale zonwering samen te stellen. Van binnen- tot buitenoplossingen en van schermen tot wanden: met onze kwaliteitsmerken geniet je van de zon en haar warmte op een aangename manier.

Universele zonneschermen en -doeken

Of ze aan een klare hemel staat of tussen de wolken verschijnt, van de zon moet je altijd zoveel mogelijk kunnen genieten, ook op wisselvallige voor- en nazomerdagen. Daarom weert een goede zonwering meer. Bij Raamcomfort krijg je een lichte, duurzame en stijlvolle wering waar ook geen regendruppel of windvlaag doorheen komt. Zo zit je altijd comfortabel, maar ook droog en beschermd als het frisser wordt of tijdens een typisch Belgische bui.

Mobiele zonweringen

We zorgen niet alleen voor de bouw en plaatsing van complete constructies, maar bieden ook mobiele zonweringen aan. Je kan kiezen uit flexibele opties in losse zonnezeilen, zonneschermen en zonnedoeken. Deze zijn, net zoals onze vaste zonweringen, verkrijgbaar in bijna alle formaten, patronen en kleuren. Zo kan je ook alle andere hoeken van je tuin, woning of zaak sunproof maken.