Vind de geschikte zonneluifel

Een zonnescherm – ook wel gekend als een zonneluifel, zonnetent of knikarmscherm – is één van de populairste vorm van zonwering. Het scherm wordt aan de gevel en boven je terras gemonteerd. Nadien kan je heerlijk van je terras genieten, beschut van felle zon en wind.

Eindeloze mogelijkheden

Laat een zonnescherm plaatsen die gegarandeerd past bij jouw woning en terras. Bij ons kan je kiezen tussen vele verschillende types zonneschermen, van topmerken als Markilux of Verano. We bieden bovendien een ruim aanbod doeken in tal van kleuren. Wil je graag extra ledverlichting of verwarming  aan je zonnescherm laten installeren? Ook dat is mogelijk!

Wist je trouwens dat je de zonnescherm kan uitbreiden met verticale zonweringsdoeken voor laaghangende zon of wind te weren? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Elektrische bediening

Onze elektrische zonneschermen kan je gemakkelijk bedienen met één knop. Een fluisterstille  elektromotor doet dan het werk. Door de draadloze werking is er bovendien nagenoeg geen bekabeling in je woning.

Zonnescherm Markilux
Doek

Een knap staaltje zonwering

Ook de doekcollectie is vrijwel eindeloos. We nemen de nodige stalen mee tijdens een vrijblijvende opmeting. Elk zonnescherm wordt door onze fabrikant op maat gemaakt en door ons vakkundig geïnstalleerd.

Een greep uit ons aanbod zonneschermen

Laat je inspireren door onze realisaties!

Een zonnescherm of -luifel laten plaatsen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.