Stabiele techniek

De Cannes is in schuinte traploos in te stellen van 7º tot 35º (zie schema rechts). Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras.De uitval varieert van 200, 250, 300, 350 tot 400 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Het schema (rechts) toont de mogelijkheden van de diverse hoekinstellingen van de Cannes, waardoor voor u de juiste doorloophoogte ontstaat.

Hoogwaardig materiaal

De profielen van de Cannes zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van dit scherm veelvuldig ervaren.

Optimale bediening

De Cannes is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang. Voor extra gemak kunt u kiezen voor elektrische bediening, met of zonder afstandbediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Cannes volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen.

Variëteit in doeken

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. Daarom biedt Verano u een breed assortiment. U maakt uw persoonlijke selectie. Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur. Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte. Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon. Image Fabrics: doeken bedrukt naar eigen wens, design of ontwerp.

Eigenschappen

  • Breedte: 300 - 550 cm 250 - 1200 cm
  • Bediening: Elektrisch / handmatig
  • Optioneel: Verlichting
  • Type: Cassette
Verano Cannes V480