Vind de zonwering die bij je past

Markilux, dé zonneschermspecialist uit Duitsland, biedt niet enkel topkwaliteit maar je hebt ook keuze voor een groot aanbod modellen, doekdesigns en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een zonnescherm, terrasoverkapping of screens, je vindt gegarandeerd de juiste zonwering die voldoet aan jouw wensen.

Markilux Logo

Markilux zonneschermen

Deze prachtige zonneschemen zijn geschikt voor ieder terras, balkon of gevel. Je kan kiezen uit verschillende modellen, frame-kleuren en schermdoeken. De oprolbare volant bied je meer comfort, zoals extra schaduw bij laagstaande zon.

 

Markilux Zonnescherm Vierkant

Markilux pergola's

Je kan kiezen voor een vrijstaande variant, een aangebouwde of gesloten, waterdichte terrasoverkapping. Weer of geen weer, met deze pergola's geniet je het hele jaar door van je terras met je familie en vrienden.                               

 

Markilux Pergola Vierkant

Markilux screens

De screens zijn niet alleen mooi - je kan kiezen uit honderden kleuren - maar ook praktisch. De verticale zonneschermen zorgen in de zomer voor genoeg schaduw en houden je huis koel. In de winter zorgen ze voor extra isolatie. 

 

Markilux Screens Vierkant

Laat je inspireren door de mogelijkheden

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We contacteren je zo snel mogelijk.

Bij het invullen van een formulier gebruiken we je ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan je commentaar of vragen. Je hebt altijd de mogelijkheid om je gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met info@raamcomfort.be.

Bekijk ons volledig privacybeleid.